Ældreområdet og ældrehjælp Frederiksberg

Mit navn er Simon Baldissera. Jeg har arbejdet med ældre, syge som raske siden 2012. Der under har pårørende, sygeplejersker, fysioterapeuter, plejehjem, Ældre Sagen og mange andre været faste samarbejder siden.

Vi har som udgangspunkt et fabelagtigt land at være og blive ældre i. Men når det så er sagt er der virkelig mange områder som trænger til et kærligt løft og mere end det.

Hvad jeg typisk oplever pårørende som ældre borgere fortælle om er det den manglende hjælp. Ikke nødvendigvis i form af kærlige foreninger eller sygeplejersker. Nærmere hjælpen i form af at nogen virkelig er der for dem. Nogen som ser dem. Personer som er der, ligesom en lærer er der for eleverne eller lægen er der hvis du ringer og har ondt i øret. Så hvor er de mennesker henne?

“Så den ældre står op med et smil på læben uanset situation, fordi vi ved der er styr på det.”

Svaret er meget enkelt. De mangler. Når det så er sagt er der utrolig hjælp at hente der ude. Ligesom de foreninger, Jeg Simon, Ret-op og vores Projekt Danmarks Alderdom på facebook arbejder side om side med. Ligesom de søde mennesker på plejehjemmene er der. Men hvad vi har oplevet er at den enkelte private borger, ligesom familien omkring, som tidligere nævnt mangler ældrehjælpen.

Den rådgivning som altid er ved røret. Samtalen der kommer hjem til dig og hjælper med overblik og planlægning. Den tryghed der ikke kun er der hver anden tirsdag eller når kommunen har tid.

Vi ønsker sådan at gøre alderdom til noget fantastisk for dig og mig. Hvad end du er ældre eller ej så er vi nødt til at skabe et stærkere fundament vi alle er trygge ved. Så de unge inspireres til livet fordi de ved de er på vej et smukt sted hen. Så de sundhedsfaglige og plejehjem og foreninger inspireres til at gøre det endnu bedre. Så den ældre står op med et smil på læben uanset situation, fordi vi ved der er styr på det. At der ALTID er hjælp, rådgivning, samtaler og planer lige om hjørnet.

Frederiksberg er vores udgangspunkt fordi vi holder til her og har gjort det siden 2012. Men hele hovedstaden er selvfølgelig med i vores mission om et fabelagtigt ældreområde.

At blive ældre kan vi ikke gøre nok for. Det er som vi siger “En rejse vi alle sammen er på. ” Vi vil så vidt gå så langt som at sige at hvis ikke alderdom, ældreområdet og den del af samfundet og livet er i orden… hvad er så?

Vores mission for dig som ældre er meget enkel “vi vil gøre alderdom til et fantastisk nyt kapitel i livet” og fjerne misforståelsen om at det skulle være en form for sidste kapitel.

Besøg os på hovedsiden www.ret-op.dk hvor du også kan finde kontakt oplysninger osv.

Ha det dejligt. Vi ses forhåbentlig snart!

1 Kommentar on “Ældreområdet og ældrehjælp Frederiksberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait